GRATIS INFORMATIE EN ADRESSEN VOOR BANEN OP CRUISE

  • Bert Hagenaar

    Binnenkort is Cruiseweb.nl volledig operationeel, momenteel is de banensite al te gebruiken. Je vindt hier informatie en sollicitatie adressen. Zelf werk ik al enkele jaren op schepen van de Holland America Line en Royal Caribbean International.

    Kijk op www.ghagenaar.myweb.nl en ga naar de banensite.

    Bert

  • Ot bastiaanse

    Hallo cruiseschipvaarder! Ik ben Ot Bastiaanse 22jaar en zit nu een beetje te kijken met een tussenjaar van mijn opleiding:interieur,vormgeving en techniek.Ik heb een paar jaar bij een interieurbedrijf gewerkt,maar wil toch verder komen meer het ontwerp waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.Nu wil ik iets met dit jaar gaan doen..voor een bepaalde tijd het dagelijkse leventje uitstappen,ander wereldje,andere mensen,reizen en werken.Ik ben nu ook weer vrijgezel dus dat is gelukkig een probleem minder.Hard werken vind ik geen probleem zolang de werksfeer maar goed is en ik ben op een hoop soorten werk inzetbaar!Mijn vraag is:wat zijn de mogelijkheden voor mij binnen het cruiseleven en wat voor leventje is dat?

  • wendy vrieler

    Hallo Bert,

    Ik ben een schoonheidsspecialiste in opleiding. Zit nu in het laatste jaar

    Als ik klaar ben zou ik heel graag op een cruiseschip willen werken, maar zijn er eigenlijk wel veel vacatures en wat voor een eisen worden er gesteld.

    En zou het enigzins mogelijk zijn om samen met mijn vriend op een schip te werken? Het lijkt hem namelijk erg leuk om als medewerker technische dienst op een cruise te werken.

    Hoop wat van je te horen!

    Groetjes wendy.

  • Monique olie

    hallo!

    Ik ben 17 en wil deze zomervakantie kijken of ik op een (nederlands) cruiseschip als vakantie kracht kan werken.(om ervaring te krijgen, handig voor mijn vervolgopleiding hotelmanagment) Weet iemand wie ik daarvoor bellen moet en of het eigenlijk wel mogelijk is?

    alvast bedankt!!

    Monique

  • Wilco Eindhoven

    Via deze mail wil ik U vragen om uitgebreide informatie mbt werken op een cruise-schip met onder andere vermelding van de bedrijven die daar dan het beste voor in aanmerking komen.

    Bij voorbaat dank !